Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası Karasu'da yapılacak

26-28 Temmuz 2013 tarihlerinde Karasu\'da gerçekleştirilecek olan Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası Karasu etabı kapsamında Türkiye Plaj Voleybolu Bayanlar ve Erkekler Genç Milli Takımları sporseverler ile buluşuyor.

Uzun bir aradan sonra Karasu Kültür Turizm ve Fındık Festivali 30. Yıl etkinlikleri içerisinde gerçekleştirilecek olan Plaj Voleybolu turnuvasına 8 bayan ve 23 erkek takımı katılacaktır. Karasu Belediye Plajı\'nda oluşturulan 2 sahada çift eleme uuslü ile 3 gün sürecek turnuva kapsamında 72 müsabaka oynanacak. Turnuvanın son günü Bayanlar ve Erkekler kategorilerinde oynanacak olan final maçları NTV Spor tarafından Canlı olarak yayınlanacak. Plaj Voleybolunda heyecan Ağustos ayında Balkan Şampiyonası ile devam edecek.

Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, "Son yıllarda yaz aylarının futboldan daha fazla ilgi toplayan sporu olan Plaj Voleybolu bu yıl düzenlenecek 2 farklı organizasyon ve bu organizasyonların NTV Spor tarafından Canlı yayınlanması ile  Karasumuzun ismini ulusal arenada tanıtacaktır. Bu haftasonu gerçekleşecek etap kapsamında Genç Milli Takımımızın Karasumuzu tercih etmesi bizleri ayrıca memnun etmiştir. Bundan sonra ki yıllarda geliştirerek devam ettirmeyi planladığımız Plaj Voleybolu turnuvalarına bütün sporseverleri bekliyoruz" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]