Peygamberimize Sevgi Gecesi Bu Akşam!

Anadolu Gençlik Derneği Sakarya Şubesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

AGD'ye mensup üniversiteli öğrenciler Adapazarı esnafına Kutlu Doğum etkinlikleri münasebetiyle gül dağıtımında bulundu. Üniversiteli öğrenciler esnafın Kutlu Doğum Haftas'ını kutlarken aynı zamanda Anadolu Gençlik Derneği faaliyet bültenini de dağıttı.

Halkın büyük bir teveccühü ile karşılaşan AGD Üniversite Komisyonu mensupları bir biri ardını izleyen etkinliklerine halkımızı davet ettiler.

30 Nisan 2009 Perşembe günü Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan "Peygamberimize Sevgi Gecesi" isimli programında ilanını yapan AGD mensupları bu muhteşem programa "Ankara Hamidiye Camii İmam Hatibi Hafız Bilal GÜLMEZ - İranlı Dünya Kuran Okuma Birincisi Hafız Ahmet Ebu-l KASIMİ nin Kuran Tilaveti sunacağını, ilahilerle Sakaryalı MÜBAREK ilahi grubunun katılacağını, Araştırmacı-YAzar Cevat TOPKARA'nın ise muhteşem sunumuyla renklendireceği, Hakan BAYRAKTAR Nat-ı Şerifleriyle ve En Sevgiliye şiirleriyle Dursun Ali ERZİNCANLI'nın da katılacağını ilan ettiler.

Aynı zamanda geçtiğimiz ay başlatılan "En Sevgiliye Mektup Yarışması" da ödül töreninin bu programda yapılacağını aktaran AGD Üniversite Kom. üyeleri tüm Sakaryalıları programa davet ettiler.  
   
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]