Peygamber Sevdalıları'ndan Kutlu Doğum programı

Sakarya Peygamber Sevdalıları, 29 Nisan Cuma günü saat 20.30 da Orhangazi Kültür merkezinde düzenlenecek Kutlu Doğum Etkinliğinde buluşacak.

SAKARYA- Peygamber Sevdalıları Platformu, 29 Nisan Cuma günü saat 20.30 da Orhangazi Kültür merkezinde düzenlenecek Kutlu Doğum Etkinliğine hazırlık çalışmalarına hız verdi.

Organizasyon hakkında bilgi aldığımız platform yetkilisi Mehmet Selim YILDIZ BAŞ; "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Sakarya'da düzenleyeceğimiz ilk Kutlu Doğum programımız olacak. Bundan dolayı çok mutluyuz. Tüm Dünya'da yaşanan bu güzel atmosferi Sakarya'da da yaşamak güzel olacak. Bu vesileyle Peygamber Efendimiz (sav)'in güzel ahlakını ve öğretilerini insanlara ulaştırmak ve yaşanmasını sağlamayı amaçlıyoruz."dedi.

Kutlu Doğum Etkinliği için yaptıkları çalışmaların sürdüğünü belirten YILDIZBAŞ; "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu etkinlikteki tek gayemiz Allah rızasına nail olmaktır. Bundan dolayı ihlâslı bir ön hazırlık çalışması yaptık. İki bin beş yüz adet  davetiyemizi sivil toplum kuruluşlarına ve halka dağıttık. Ayrıca Peygamber Sevdalılarının Kutlu Doğum'a özel hazırlamış olduğu peygamber Efendimiz (sav)'i anlatan kitaplardan  4000 adet dağıtmayı hedefliyoruz."dedi.

YILDIZBAŞ; Genç yaşlı, bay bayan tüm Sakaryalıları Kutlu Doğum etkinliğine davet etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]