'Petrol fiyatları yarılandı, mazotta ses yok!'

MHP Serdivan İlçe Teşkilatı ile birlikte Serdivan Beşevler köyüne ziyarette bulunan Taşdeviren ve İlçe Başkanı Sema Balaban daha önce yaptıkları ziyaretler sebebiyle oldukça verimli çalışmalar yürütüyorlar.

Petrol fiyatının uluslar arası piyasada 120 Dolar seviyelerinden 60 Dolara gerilediğini belirten Taşdeviren yarı yarıya düşen petrol fiyatına rağmen mazot fiyatının neden düşmediğini sordu. İktidar partisi de dahil herkesin mazot fiyatını düşüreceğini söylediğini belirten Taşdeviren " İyi güzel de AKP hükümeti mazot fiyatını düşüreceğim derse ve bu köye gelirlerse onlara sorun. Onlara "Aklınız neredeydi?" diye sorun. Petrolün fiyatı düşmüş yarı yarıya hala çiftçiye destek söylemleriyle sizi oyalıyorlar. Seçim vaadine gerek yok, şu an onlar iktidardalar ve size mazotu yarı fiyatına satmalarını isteyin. Ama seçimden sonra değil, bugün isteyin. Hatta geçmişe dönük indirim hakkınızı da sorun" dedi.

Defalarca mescidlerde siyaset yapılmaması konusunda uyarılar yaptıklarını ifade eden Taşdeviren son olarak bir AKP\'li adayın Kutlu Doğum haftası programı bahanesiyle İl Müftüsü tarafından cami içerisinde kurulan ödül töreni düzeneği vasıtasıyla plaket sunumu yaptığını belirtti. Taşdeviren "Elinizi vicdanınıza koyun. Oy için herşeyi mübah hale getirmeyin. Dişimizi sıkıyoruz, Allah\'ın mescidlerine hürmeten cami içinde dudaklarımızı ısırıyor, müdahale etmiyoruz. Ancak cemaatte bizim gibi sabrediyor. Bu şovlara gerek yok. Çıkın mertçe politikalarınız anlatın, oy isteyin. Bunlara gerek yok" şeklinde konuştu.

Taşdeviren 2011 seçimlerinde de aday olduğunu ancak bu seçimde sahada gördüklerinin çok farklı olduğunu belirtti. Vatandaşın konuşmaktan bile çekindiği 2011 seçimlerinden sonra artık kahvelerde, sokaklarda insanların bu istikrarsızlığın, basına yansıyan yolsuzlukların, ses kayıtlarının, görüntülerin bir bedeli olacağını belirten Taşdeviren "AKP\'ye oy vermiş insanlarımız şimdi seçim beyannamemizi soruyor ve kendisiyle ilgili ne olduğunu soruyor. Diğer bir grup ise adayları kıyaslıyor. Demokrasi budur. Siz parti beyannamelerini sorduğunuz an demokrasi yerine gelmiş demektir. Siz adaylardan hangisinin size daha faydalı olacağını sorduğunuz zaman demokrasi işlemeye başlamış demektir" dedi.

Programın ardından bölgede sevilen bir esnaf olan ve yoğun bakımda tedavi gören Saffet Özyurt\'un oğlu Volkan Özyurt ve ailesini hastanede ziyaret eden Taşdeviren ve beraberindekiler gece geç saatlere kadar hasta yakınlarıyla sohbet ettiler.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]