Personelin Büyük Fedakârlığı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren iki işyeri tarafından fiziksel ve zihinsel engelliler için eğlence programı düzenlendi.

Cafe Kırmızı ve Buket Pasta tarafından düzenlenen programa, çok sayıda engelli katıldı. Programı düzenleyen Yasir Dertli yaptığı açıklamada, "Altındere'de hizmet veren fizik ve zihinsel engelliler rehabilitasyon merkezinin kapanmasından dolayı 20 kadar çocuk moral olarak çöküş yaşadı. En çok önem verilmesi gereken bu kardeşlerimiz hep dışlandı, bütün programların dışında kaldılar. Biz de bunlara sahip çıkmak istedik. Bir günde olsa mutlu olmalarını istedik ve bir program düzenledik. Bu programı çok kısıtlı destekle yaptık personellerim de kendilerinden ödün vererek, biri palyaço oldu, biri sihirbaz. Çeşitli gösteriler yaparak ikramlarda bulunarak çok eğlendiler. İnanın bu dünyadaki en mutlu anım oldu. Akyazı'daki büyük firmalara buradan çağrı yaparak bu çocuklara sahip çıkmalarını istiyorum" dedi.

Programa katılan zihinsel ve fiziksel engelli çocuklar gönüllerince eğlendi ve çeşitli ikramlardan yiyerek güzel bir gün yaşadı. Engelli çocukların aileleri ise, "Çocuklarımız toplumdan dışlanıyorlar tüm vatandaşlarımıza bu çocuklara daha sıcak yaklaşmalarını istiyorum. Unutmayın ki bir gün sizin çocuğunuzda bu duruma gelebilir" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]