Parklarımıza sahip çıkalım

Erenler Belediyesi, vatandaşların istekleri doğrultusunda ilçede bütün mahallelere oyun parkları ve spor aletleri yerleştirirken diğer yandan Parklarda bulunan banklar ve oyun grupları kimliği belirsiz kişilerce tahrip ediliyor.

Başta Küpçüler Mahallesi Petek Sokak, alev sokak, 2051 sokak park ve yeni yapılan gazze park olmak üzere birçok parkta bulunan oyun grupları ve banklar kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edilerek kullanılmaz hale getiriliyor.

Erenler Belediyesi tarafından parklara yönelik bu çirkin tahribattan dolayı yapılan açıklamada, bir ilçenin olmazsa olmazlarından olan parkların ilçeye kazandırılması kadar gelecek kuşakların da yararlanması için korunması gerektiği belirtilerek “parklarımıza sahip çıkalım” denildi. Açıklamanın devamında, maalesef zaman zaman parklara yönelik çirkin tahribatlarla karşı karşıya kalınabiliyor. Bu nedenle bu tür olumsuz durumlarla tekrar karşılanılmaması için toplum olarak hepimize önemli görevler düşüyor. Vatandaşlarımızın bu tür üzücü durumları gördükleri zaman Erenler Belediyesi Zabıta

Müdürlüğü hattı olan 241 48 75 aramaları veya 155 polis imdat hattını aramaları önemle rica olunur” denildi.

Parkların ilçeye kazandırılmasının önemli belediyecilik hizmetleri arasında yer aldığının ifade edildiği açıklamanın devamında “2014 yılı içerisinde toplam 151 adet çocuk parkında 37 adet spiral kaydırak ve 62 adet düz kaydırak, 115 adet salıncak oturağı takımı deforme olduğu tespit edilerek yenileri ile değiştirilmiştir. Tahrip edilen oyun gruplarının ise bakım ve onarım çalışmaları devam etmektedir. Jimnastik grupları ve çevre düzenlemeleri ile güzel bir görünüm kazandırdığımız parklarımıza vatandaşlarımızın sahip çıkmalarını bekliyoruz.” denildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]