Panelvan Türü Otomobil Evin Duvarına Çarptı: 2 Ölü

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde panelvan türü otomobilin evin duvarına çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, Tekeler Mahallesi Karasu Caddesi üzerindeki kazada, Kuzey Terminali'nden şehir merkezi yönüne giden Nesimi Tayşi'nin (43) kullandığı 45 RA 0303 plakalı panelvan türü otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, yol kenarındaki evin duvarına çarptı. Kazada sürücü Tayşi ile araçta bulunan Mehmet Nuri Yılmaz (52) ağır yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen 112 hızır acil ekipleri ağır yaralı 2 kişiyi araçtan çıkardı. Yılmaz, sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan sürücü Tayşi de yaşamını yitirdi.

Deprem Oluyor Sandım

Aracın çarptığı evin sahibi Feyzullah Topçuoğlu, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, büyük bir gürültüyle yatağından fırladığını söyledi. Deprem olduğunu sandığını belirten Topçuoğlu, "Büyük bir gürültü oldu. Deprem oluyor sandım. Dışarı çıktığımda evin duvarına çarpmış aracı gördüm. Araçta iki kişi vardı. Sürücüyü ambulans hastaneye götürdü. Diğer yaralıyı hayata döndürmek için sağlık ekipleri çok uğraştı. Ancak başarılı olamadılar." dedi.

Acı Haberi Polis Memuru Verdi

Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek inceleme yaptı. Bu arada polis ekipleri kaza yerinde ölen Yılmaz'ın üzerinden çıkan cep telefonuyla ailesine ulaştı. Bir polis memuru Yılmaz'ın telefonundan oğlunu arayarak acı haberi verdi.

Yapılan incelemelerin ardından Yılmaz'ın cenazesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]