Pamukova'ya 82 km'lik içmesuyu hattı inşa edilecek

Pamukova’daki kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamlayan SASKİ, şimdide ilçede içmesuyu yatırımına başlıyor.

Çalışmalardan vatandaşların duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukova Belediye Başkanı Keser; "Zeki Başkan söz verdi ve ilçemize bir yılda 35 milyonluk altyapı yatırımı yaptı. İnşallah bu çalışmaların ardından da tüm mahallelerimiz asfaltlanacak. Hemşerilerimizin hiç şüphesi olmasın. Büyükşehir’in güçlü hizmet eliyle daha yaşanabilir bir ilçe inşa edeceğiz."

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Pamukova ilçesinde 77 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladı. Kısa süre içerisinde başlayacak içmesuyu projesiyle de ilçenin 50 yıllık altyapı geleceği garanti altına alınacak. Hayata geçirilen yatırımların ilçeye önemli bir değer kattığını belirten Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, "Büyükşehir Belediye Başkanımız yerel seçimlerde hemşerilerimize söz vermişti. Çok şükür bir yıl içerisinde 77 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmasını tamamladık. Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşası sürüyor. Pamukovamıza bağlı Kazımiye Mahallesi’nin içmesuyu sorunu çözüme kavuştu. İçmesuyunda alternatif kaynak çalışmaları yaptık. Kısa süre içerisinde de ilçemizde 82 kilometrelik içmesuyu hattı için çalışma başlayacak. Yaklaşık 35 milyonluk yatırım bir yıl içerisinde hayata geçirildi. Pamukova sağlam altyapıya kavuşuyor" diye konuştu.

"Asfaltı Altyapıdan Sonra İstedik"


İlçedeki altyapı çalışmalarına vatandaşların büyük duyarlılık gösterdiğini de belirten Keser, "Hemşerilerimize verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Sağolsun vatandaşlarımız da ilçemizin geleceğini ilgilendiren altyapı çalışmalarımıza büyük duyarlılık gösterdiler. Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eliyle yatırımlarımızı hızlı bir şekilde hayata geçiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan asfalt çalışmalarının altyapı projelerinin ardından başlatılmasını istedik. İnşallah altyapı çalışmalarının ardından da ilçemizin tüm mahalleleri sıcak asfaltla buluşacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız bugüne kadar ilçemiz için verdiği tüm sözleri yerine getirdi. Hemşerilerimizin de hiç şüphesi olmasın. Altyapı çalışmalarının ardından da asfalt çalışmaları başlayacaktır" dedi.

Toçoğlu’na Hizmet Teşekkürü


Daha yaşanabilir bir Pamukova için Büyükşehir’le işbirliği içerisinde çalışmaların devam edeceğinin altını çizen Başkan Cevat Keser, "Büyükşehir Yasası’nın ilk yılında ilçemizde 35 milyonluk yatırım hayata geçirildi. Bu yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve SASKİ Genel Müdürümüz Sayın Rüstem Keleş’e çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizle işbirliğimizi daha da artırarak inşallah ilçemizi yeni yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eli ve devam eden yatırımlarımızla daha yaşanabilir bir Pamukova inşa edeceğiz. Bizim işimiz hemşerilerimize hizmet. İnşallah çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]