Pamukova'ya 77 kilometrelik atıksu hattı inşa edildi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin Pamukova Kanalizasyon inşaatı çalışmalarının tamamladığını açıkladı.

Başkan Toçoğlu, “Yerel seçimlerin ardından hizmet alanımıza dahil olan yeni ilçelerimiz oldu. Hemşerilerimize sağlam altyapı hizmetleri sunmak için hemen çalışmalara başlayacağımızın sözünü vermiştik. İhale süreçlerinin ardından çalışmalarımıza süratle başladık. Hamdolsun bu kapsamda başlattığımız Pamukova Kanalizasyon İnşaatını tamamladık” diye konuştu.

17,5 Milyon TL’lik proje


Tamamlanan proje kapsamında ilçeye 77 kilometrelik atıksu hattı inşa edildiğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Yaklaşık 17,5 Milyon TL’lik proje ile 77 kilometre kanalizasyon hattı inşa ettik. İnşallah kısa süre içerisinde Pamukova-Geyve Ortak Atıksu Arıtma Tesisimizin inşasına da başlayacağız. İlçemizin atıksuları arıtma tesislerimize ulaşacak ve bu tesislerde en ileri teknoloji ile arıtılacak. Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanabilir Pamukova bırakma adına önemli bir yatırımı hayata geçirmiş olduk. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Atık su sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından ilçe için bir müjde daha veren Başkan Toçoğlu, “Pamukova’nın geleceğini inşa etmeye devam ediyoruz. İlçemizin atıksu sorununu çözüme kavuşturduk. Şimdi de içmesuyu hattı için 15 Nisan Çarşamba günü ihaleye çıkıyoruz. İnşallah Pamukova’mıza 4 içmesuyu deposu ve 82 kilometrelik içmesuyu hattı kazandıracağız. Tüm Pamukovalıların çeşmelerine daha bol ve kesintisiz içmesuyu ulaştıracağız. Kanalizasyon çalışmalarının ardından bir önemli yatırımı daha hemşerilerimizin hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pamukova’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]