Pamukova'da Polis Sıkı Takipte!

Pamukova ilçesinde tescilsiz, ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanımının önüne geçmek isteyen polis, belediye hoparlörlerinden vatandaşlara cezai işlem yapılacağı uyarısında bulunuyor.

Pamukova İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta, ilçede gürültü kirliliği oluşturan motosikletlere karşı çalışma başlattıklarını söyledi. Tescilsiz, ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanımına kesinlikle izin verilmeyeceğini ifade eden Usta, motosiklet kullanıcılarını belediye hoparlörlerinden yaptırdığı anonslarla uyardı.

Alkol Kontrolü Yapılacak

İlçenin huzur ve asayişi için bir dizi tedbir aldıklarını kaydeden Usta, "Ses ve gürültü kirliliği dahil, ehliyetsiz, trafiğe kayıtsız, ilçe içinde tehlikeli şekilde araç ve motosiklet kullananları anonslarla uyarıyoruz. Gelişi güzel havalı korna ve korna çalanlara, tehlikeli şekilde araç ve motosiklet kullananlara cezai işlem uygulayacağız. Motosiklet egzozlarının çıkardığı gürültü kirliliğine izin verilmeyecek. Trafikte sürekli alkol kontrolü yapılacak. Şehir içindeki park yasağı mümkün olduğu kadar sağlanmaya çalışılacak." dedi.

Amaç Ceza Kesmek Değil

İlçede bandrolsüz satılan CD ve kitap satışlarını önlemek için tedbir alacaklarını da anlatan Usta, amaçlarının ceza kesmek olmadığını bilinçli insan ve toplum oluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi. İlçedeki sorunlara çözüm bulurken vatandaşı polise karşı küstürmemek için gayret sarf edeceklerini anlatan Usta, "Sorunlara çare bulurken ilçe halkımızla el ele vereceğiz. Pamukova'yı Sakarya'da emniyet, asayiş ve huzur ortamıyla örnek ilçe yapmayı hedefliyoruz. Bunları yaparken halkımızın desteğini bekliyoruz. Onlar bizlere güvensinler ve yanımızda olsunlar. Aşamayacağımız hiç bir problem olmayacaktır."

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]