Pamukova'da Patlama

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde hizmete yeni açılan bir restoranda patlama meydana geldi. Restoran yakınlarında benzin bidonu ve eldiven bulan polis, kundaklama ihtimali üzerinde duruyor. 

Edinilen bilgiye göre, Elperek Mahallesi Ankara Caddesi'nde 4 gün önce Veli Armut tarafından hizmete açılan restoranda, dün gece saat 03.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonucu çıkan yangın Pamukova Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, iş yerinde büyük çaplı hasar meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin patlamada kapı ve pencereleri yola fırlayan iş yerinde ve çevresinde yaptığı  incelemede, iş yeri yakınlarında boş benzin bidonu ve eldiven bulundu. Patlama sesiyle büyük panik yaşayan vatandaşlar, patlamanın gece meydana geldiğini ve her yerin tanınmaz hale geldiğini söylediler.   

İş yeri sahibi Veli Armut, işyerinin kundaklandığını iddia ederek, "Kimliği belirsiz kişi veya kişiler, iş yerinin arka tarafında bulunan havalandırma penceresinden içeri yanıcı bir şeyler atmışlar. Polis ekipleri benzin bidonu ve eldiven buldu. Düşmanım yok. İşyerini 4 gün oldu açalı" dedi.  

Bölgede incelemelerini sürdüren polis, olayın iş yeri sahibinin müşteri olarak gelen bazı kişileri içeriye almamasından kaynaklandığı ihtimali üzerinde duruyor.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]