Pamukova'da bir kişi silahla öldürüldü

Pamukova ilçesinde bir kişi, bahçe yolunda tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Emniyet güçleri, cinayet şüphelisi olarak maktulün, iş ortağı olduğu öne sürülen şahsı arıyor.

Hayrettin Mahallesi D-650 karayolu kenarındaki bir bahçe yolunda silahlı saldırı olduğu ihbarının yapılmasının ardından olay yerine jandarma ve 112 ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, bahçe yolunda park halinde bulunan panelvanın arkasında L. S.\'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemede tabancayla vurulduğu belirlenen Sütgen\'in kalçası, sırtı ve göğsünde kurşun girişleri bulundu.

Olay yeri inceleme ekibi ve cumhuriyet savcısının yaptığı çalışmanın ardından L. S.\'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu\'na gönderildi.

Öte yandan yapılan ilk incelemede, cinayet şüphelisi F.A. ile maktul L. S.\'nin ortak büfe işlettikleri bilgisine ulaşıldı.

Araçla olay yerinden kaçtığı tespit edilen cinayet şüphelisinin yakalanması için emniyet güçleri, çalışma başlattı. Polis, ilçe giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturarak arama yaptı. Şüphelinin kaçtığı aracın plaka bilgileri, ilçelere ve diğer illere dağıtıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]