Pamukova Çardak Mahallesi'ne yeni köprü

Pamukova Çardak Mahallesi\'nde Sakarya Nehri üzerine yeni köprü yapımına başlanıldı.

Pamukova Çardak Mahallesi\'nde (köyünde) bulunan köprünün hasarlı olmasından dolayı Sakarya Nehri üzerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni köprü yapılıyor.

Sakarya İl Özel İdaresi zamanında yatırım programına alınan, sonrasında Pamukova\'nın Büyükşehir sınırlarına dahil olmasıyla birlikte yapımını Sakarya Büyükşehir Belediyesi\'nin devam ettirdiği 3 Milyon TL\'lik büyük yatırımın yapımına başlanıldı.

Geyve\'nin birçok köyünü Pamukova\'ya bağlayan köprü inşaatına hızlı bir şekilde başlanıldı. Eski köprünün batı kısmına inşa edilen köprünün iş süresi 450 gün olarak belirlendi. Normal şartlar altında Ekim 2015 yılında tamamlanması beklenen köprünün bu tarihten önce teslim edilmesi öngörülüyor.

Başkan Cevat Keser\'den teşekkür

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser yapımı devam eden yeni köprü için "Mevcut köprünün hasarlı olmasından dolayı yeni köprüye ihtiyaç duyuldu. Konunun en başından beri takipçisi olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gereken destekleri verdik. Sabırlı ve özverili bir çalışma sonrasında Pamukova ile Geyve arasında oldukça önemli bir rol oynayan yeni köprünün yapımına başlanıldı. İnşallah yakın bir zamanda çalışmaları bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacak. Bu konuda en başından beri işin takipçisi olan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu Bey\'e ve emeği geçen herkese şahsım ve vatandaşlarımız adına teşekkür ederim" dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]