Pamukova Bölge Trafik Denetleme İstasyonu tekrar açıldı

Yaklaşık bir buçuk sene önce kapatılan ve merkeze çekilen Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği Pamukova\'da tekrar açıldı.

Bir buçuk sene önce kapanmıştı

2013 yılının Mayıs ayında kapatılarak 25 personeli ile Sakarya merkezine çekilen Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği daha önce aynı yerde bulunan binasında bugün hizmet vermeye başladı.

Yaklaşık 50 kilometrelik D-650 duble karayolunda meydana gelen trafik olaylarına müdahale eden Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği 21 güler yüzlü personeli ile Pamukova bölgesinde hizmet vermeye başladı.

Başkan Cevat Keser, Vali Avni Çoş\'tan destek istemişti

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser geçtiğimiz haftalarda Pamukova\'yı ziyaret eden Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş\'a Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği\'nin tekrar açılması için gerekli çalışmaların yapıldığını dile getirerek kendisinden de destek istemişti. Vali Hüseyin Avni Coş\'ta kendilerine düşen kısmın en hızlı şekilde yapılacağını dile getirmişti.

"Halkımıza hayırlı olsun"

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği\'nin tekrar açılmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada " 2013 yılı içerisinde Pamukova\'da bulunan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği çeşitli nedenlerden dolayı kapatılarak Sakarya merkezine çekilmişti. Yapmış olduğumuz birebir görüşmeler ve yoğun çalışmalar neticesinde tekrar kadro ve personel ataması yapılarak bugünden itibaren yine aynı yerinde ilçemizde hizmet vermeye başlamıştır. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Sakarya Valimiz Sayın Hüseyin Avni Çoş\'a, Bölge Milletvekilimiz Sayın Şaban Dişli\'ye, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Osman Babadağı\'na ve bu konuda emeği geçen herkese şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]