Pamukova Belediye Başkanından Ziyaret

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan İlçe hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti, hastalara ve refakatçılarına geçmiş olsun dedikten sonra, ihtiyaç paketleri dağıttı.

Örnek bir Hastahane

Pamukova Devlet Hastahanesi'nin bölgede önemli görev üstlendiğini belirten Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan “Hastahanemizde tüm İlçemiz ile civar yerlerden gelen hastalara anında müdahale edilmekte ve tedavileri yapılmaktadır. Çok işlek bir karayolunun yanında bulunan Hastahanemiz Doktoru, Hemşiresi ve tüm personeli ile her saniye göreve hazır halde beklemektedir. Bu bakımdan gözümüz arkada kalmaz” dedi.

Hastaları Tek Tek ziyaret etti

Hastanede yatan hastaları tek tek ziyaret eden Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, hastalara geçmiş olsun dedi, hastalıkları hakkında bilgi aldı ve kendilerine lazım olabilecek birer ihtiyaç paketi verdi.

Çocuklar kısmında çok etkilendi

Hastahanede yatan çocuk hastaları görünce çok etkilenen Pamukova Beledi Başkanı Hikmet Ferudun Turan “Çocuklarımız başımızın tacıdır. Aman onlara iyi bakalım. Canları acımasın“dedi. Pamukova Belediye Başkanı Turan çocuk hastaların ailelerinden bilgi aldı ve Çocuk kısmındaki ziyareti anında gözlerinin nemlendiği görüldü.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]