Pamukkale ile tatiliniz yolculukla başlasın

Karayolu ulaştırma sektöründe 1962 yılından bu yana faaliyet gösteren ve son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlar sayesinde Türkiye\'nin en hızlı büyüyen otobüs firmalarından biri olan Pamukkale Turizm Sakarya\'dan İzmir ve sahil bölgelerine direk seferler başlatıyor.

Pamukkale Turizm, 6 Temmuz Cumartesi itibari ile Sakarya\'dan Balıkesir - Manisa - İzmir - Aydın - Muğla - Marmaris - Ayvalık - Sarımsaklı - Dikili - Aliağa - Bergama - Menemen seferlerini son model Mercedes Travego otobüsleri ile başlatıyor. Ayrıca, Temmuz ayının sonunda Sakarya kalkışlı Kuşadası - Didim - Milas - Bodrum - Turgutreis seferleri de bu seferlere ekleniyor.

Pamukkale Turizm Sakarya\'da Katlıpazar yeri girişi Tren Garı karşısında şehiriçi şubesi ile bilet satışı ve yolcuların yeni terminale ulaşımı konusunda hizmet veriyor. Pamukkale Turizm, her seferde basamaklı fiyat sistemi ile yolcularına uygun fiyat imkanı sağlıyor. "HEMEN AL" kampanyasında, erken alan kazanıyor.

Son yıllarda gerçekleşen yatırımlarla Türkiye\'deki karayolu otobüs firmaları arasında kendini farklılaştıran PAMUKKALE Turizm, 10 inç boyutunda ve HD görüntü kalitesinde dokunmatik koltuk arkası ekranlara yatırım yapıyor.

İletişim bilgileri:

Çağrı Merkezi:
0850 333 35 35

Adapazarı (Otogar) : 0264 275 43 44

Adapazarı (Çarşı) : 0264 277 34 54

www.pamukkale.com.tr

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]