Öztürk, öğrencileri okullarında ziyaret etti

Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, Erenler\'de bulunan Büyükesence, Küçükesence ve Çaykışla mahallelerindeki okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı.

“Okullarımız ve çocuklarımız öğretmenlerimize emanet”
Ziyaret sırasında öğrencilere kitap hediye eden Belediye Başkanı Cavit Öztürk, 2014-2015 eğitim öğretim yılının, tüm eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu. Öztürk; Yeni eğitim - öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar eğitim için her türlü desteği verdik bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için eğitimi bilgiyi başarıyı en iyi şekilde yakalamak gerekir. Biliyoruz ki geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende olacaktır. Okullarımızı ve çocuklarımızı öğretmenlerimize emanet ederken, Erenler Belediyesi olarak her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.

“Hayırlı birer evlat olma yolu, ancak iyi bir eğitimden ve öğrenimden geçer”
Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak ise konuşmasında, “2014-2015 eğitim öğretim yılının öğretmen ve öğrencilerimize, İdareci ve velilerimize sağlıklı mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı olmasını diliyorum. Bu eğitim öğretim yılını hep birlikte daha başarılı bir yıl, başarısını katlamış bir ilçe olarak el birliği ile tamamlamamızı temenni ediyorum. Eğitim, geleceğin temellerini atan bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin alt yapısıdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ailelerine ve ülkelerine hayırlı birer evlat olma yolu, ancak iyi bir eğitimden ve öğrenimden geçer. Çocuklarımız, gençlerimiz yeni öğretim yılında eğitimlerini alarak kendilerini geliştireceklerdir. Yeni başlayan eğitim yılında öğretmenlerimize ve ülkemizi güvenle geleceğe taşıyacak olan tüm öğrencilerimize ve ailelerine huzurlu, başarılı bir eğitim ve öğretim yılı olmasını diliyorum” dedi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]