Öztürk, öğrencilere Kuran-ı Kerim dağıttı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk beraberinde Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten ve işadamı Halit Evin ile birlikte yeni eğitim- öğretim yılına başlayan Erenler Halit Evin İmam Hatip Ortaokul ve Lisesini ziyaret etti.

İlk olarak okul müdürü Naci Doyuk’u makamında ziyaret eden Öztürk daha sonra okulda yaptıkları incelemelerin ardından beraberindekiler ile birlikte sınıfları gezerek öğrencilerin sorunlarını dinledi. Öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılı hediyesi olarak Kuranı-ı Kerim dağıtan Öztürk ve beraberindeki heyet İmam Hatip Okullarında okuyan öğrencilerin İmam Hatip Okullarına yakışır bir öğrenci olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Öztürk devamında “Devletine, Milletine sahip çıkan ahlak ve maneviyata bağlı nesiller için Erenler Belediyesi olarak Eğitime destek veriyoruz vermeye devam edeceğiz. Ülkemizin aydınlık geleceği çocuklarımız, devlet okullarında adeta özel okullar düzeyinde eğitim hizmeti almakta. Buda bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor gururlandırıyor” diye konuştu

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]