Öztürk, lige galibiyetle başlamak istiyor

Antrenör Öztürk: "Yeditepespor\'u buradan puansız olarak göndermeyi düşünüyoruz"

Türkiye Deplasmanlı Hentbol 1. Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor\'un antrenörü Metin Öztürk, ligdeki ilk maçlarında Yeditepespor\'u puansız göndermeyi düşündüklerini belirtti.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası\'nda 2. tura çıkamadıklarını ancak kendileri için güzel bir hazırlık dönemi olduğunu söyledi.

Gruptaki bütün takımların süper lig takımı olduğunu vurgulayan Öztürk, "Bütçeleri bizden kat kat yüksek, büyük hedefleri olan takımlar. Dolayısıyla aynı kategoride değildik ama biz yine mücadelemizden memnunuz" ifadesini kullandı.

Öztürk, ligdeki ilk mücadeleyi Yeditepespor\'la 28 Eylül\'de yapacaklarını anımsatarak, lige yönelik hazırlıkların devam ettiğini kaydetti.

İlk maça kazanarak başlamak istediklerini ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:

"İlk maç çok önemli. Çocukların da hazır olduğunu düşünüyoruz. Güzel bir hazırlık süreci geçirdik. Yeditepespor\'u buradan puansız olarak göndermeyi düşünüyoruz. Kadromuz çok genç ve hepsi altyapımızdan yetişmiş olan sporcular. Kentin çocuklarıyla bu işi başarmaya çalışıyoruz, bundan da ayrıca memnunuz."

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]