Öztürk, Horozlar'ı ve Alancuma'yı Dolaştı

Öztürk; “Horozlar ve  Alancuma mahallelerinin ihtiyaçlarını belirlediklerini, zaman içerisinde sorunların üstesinden geleceklerini belirtti.”

İlimiz Adapazarı ilçesine bağlı Alancuma ve Horozlar Mahallelerinin buradan ayrılarak Erenler ilçesine Bağlanma talebi ile ilgili olarak “sınır anlaşmazlığı, mülki ayrılma ve birleşme ile köy kurulması ve Kaldırılması hakkındaki yönetmeliğin 20. maddesine göre” hafta sonunda gerçekleşen oylamada, Horozlar ve Alancuma Mahalleleri evet dedi.

Referandum sonucu Erenler İlçesine bağlanmak için Evet oyu kullanan Horozlar ve Alancuma Mahallelerini ziyaret eden Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Öztürk, her iki mahallenin sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Mahalle sakinleri ise temizlik çalışmalarında biraz daha mahallelerinin durumlarının gözetilmesi gerektiğini, bazı yollarının asfaltlanma beklentisini ilettiler.

Mahalleliler aynı zamanda mahallelerine ziyarette bulunan Öztürk’e teşekkür ettiler.

Sorunlar çözülecek

Öztürk;  'oylama sonucunda Erenler İlçemize bağlanan mahallelerimize hayırlı olsun, Horozlar ve  Alancuma’nın ihtiyaçlarını belirlediklerini, zaman içerisinde sorunların üstesinden geleceklerini belirtti. Horozlar mahallesi ile Ekinli Mahallesinin arasında bulunan
Yolun asfaltlanmasını  sezon açıldığında tamamlayacağız'
dedi.
 
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]