Öztürk: "Çok top kaybetmesek galip gelirdik"

Hentbol Erkekler 1. Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor\'un Antrenörü Metin Öztürk, Ankara Metropol\'e 31-24 yenildikleri maça ilişkin, "Bu kadar çok top kaybı yapmasaydık maçtan galip ayrılabilirdik" dedi.

Öztürk, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Kesin galibiyet parolasıyla sahaya çıktıklarını ifade eden Öztürk, "Eksik ve cezalı oyuncularımızın sıkıntısını yaşadık. Çok fazla top kaybettik. Bu kadar çok top kaybı yapmasaydık maçtan galip ayrılabilirdik. Oyuncularımızın hakem kararlarından etkilenerek, performanslarının düşmesi yenilmemize neden oldu. Her şeye rağmen rakibimizi tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Öztürk, hakemlerin 1. Lig müsabakalarına hakim olamadığını ve karşılaşmayı iyi yönetemediklerini ileri sürerek, "Federasyonun bu tür hakemlere görev vermemesi gerekiyor. Sonuçta ortada bir emek var. Böyle hakemler bu emekleri harcıyor. Daha çok müsabakaya, sporcuya, antrenöre hakim hakemlerin görevlendirilmesini istiyoruz" ifadesini kullandı.   

Haftaya Rize Gençlik Kulübü\'yle maçları olduğunu hatırlatan Öztürk, antrenmanlarına yoğunluk vererek müsabakadan galip ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]