Öztürk, Bekirpaşa Belde Spor Yöneticilerini Kabul Etti

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, A Gençler liginde başarılı sonuçlar alan Bekirpaşa Beldespor’un teknik sorumlusu ve yöneticilerini makamında kabul etti.

Bekirpaşa Beldespor’un kulüp Başkanı ve teknik sorumlusu Bayram Berber; Yönetim Kurulu üyeleri İslam Bozkurt, Ali Palas, Yakup Acun, Bilal Özmert ve Cemil Erman ile birlikte ziyaret ettikleri Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile başarılarını paylaştı.

Bekirpaşa Belde spor yöneticilerinin 1Amatör B gurubunda da şampiyonluğa oynadıklarını süper lig’te mücadele ettikleri takdirde kendi sahalarında oynamak istediklerini ve tesislerinde bir takım eksiklikler olduğunu spor kulübü bünyesinde destek verilmesini talep etti.

Başkan Özürk “Bekirpaşa Beldespor genç ve kaliteli bir takım, alt yapıya önem veriyor. kendilerini tebrik ediyorum, önümüzdeki hafta içinde Bekirpaşa Beldesporun maçını izlemeye gideceğim, eksiklikleri yerinde tespit ederek üzerime düşecek her türlü görevi yerine getireceğim" dedi.

Öztürk daha sonra futbolculara verilmek üzere yönetim kurulu üyelerine tatlı ve meyve suyu ikramında bulunarak, Bekirpaşa Beldespor’a başarı dileklerinde bulundu.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]