Öztürk, arazide ki çalışmaları inceledi

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde incelerken, aynı zamanda vatandaşların ve esnafın taleplerini dinliyor.

Mahalle ve esnaf ziyaretleri kapsamında yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Öztürk, Çaybaşı mahallesi, Bekirpaşa köyiçi mahallesi, Değirmendere Mahallesi ve Kamışlı Mahallelerindeki çalışmaları Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ve mahalle muhtarları ile birlikte inceledi.

Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Öztürk, bölge halkının talep ve önerilerini dinledi. İletilen talepleri çözmek için tüm ekibiyle çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Öztürk, “İlçe genelinde mahallelerimizde yol düzenleme, yeni yol açma, tıkanan arkların temizlenme, çevre duvarı ve çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. Havaların da güzel gitmesini fırsat bilerek çalışmalarımıza hız verdik. Başladığımız işin en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]