Özkoç, koalisyon görüşmelerine ilişkin mesaj verdi

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, koalisyon görüşmelerine ilişkin, "Görüşme ekiplerimizi oluşturduk, bayramdan sonra daha detaylı temaslar yürütülecek" dedi. 

Partisinin il binasında düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Özkoç, ülkenin bir an önce belirsizlikten kurtarılması gerektiğini söyledi. 

"MHP'nin tavrıyla ortaya çıkan tablo, ya AK Parti'yle koalisyon ya da erken seçim" diyen Engin Özkoç, "Seçmen, 7 Haziran'da iradesini ortaya koydu. Bunun üzerinden bir çözüm yaratmamız gerekiyor. Halkı, ülkeyi ve ekonomiyi daha fazla zorlamaya hakkımız yok" değerlendirmesinde bulundu. 

Özkoç, CHP olarak ellerini taşın altına koyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti: 

"Geri adım atmayacağımız ana hat, 14 ilkeyle açıkladığımız kırmızı çizgi ortada. Bunların kabulü halinde ortak zemin mümkün olabilir. Görüşme ekiplerimizi oluşturduk, bayramdan sonra daha detaylı temaslar yürütülecek. Kılıçdaroğlu-Davutoğlu eksenindeki ikinci tur görüşme de gelecek hafta olacak. Umarım ülkemiz için en hayırlısı olur. Ülkemizin kurucu partisi olarak zor zamanda yine elimizi taşın altına koyuyoruz. Partimizin gücüne, geleneğine, örgütlerine ve tabii ki halkımıza inanıyoruz."

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]