Özkoç, kaybolan avcının arama çalışmalarını yerinde inceledi

Yaklaşık 17 günden beri Sakarya Nehri\'nde, kaybolan Süleyman Abışka için arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Engin Özkoç çalışmaları yerinde inceledi. Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Engin Özkoç iktidar vekillerinin yapamadığı ziyareti gerçekleştirdi. Sadece ziyaretlerlede kalmayan Özkoç, gerekli bakanlıklarla görüşerek arama kurtarmayı zorlaştıran etken olan Sakarya Nehri\'nin su yüksekliği ve akış hızını düşürmek ve bir an önce kaybolan Süleyman Abışka’nın bulunmasının kolaylaştırmak için Eskişehir Barajı\'nın baraj kapaklarının kapatılması yönünde girişimlerde bulundu. 

Özkoç aile ile görüştü
Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Pazartesi günü Sakarya Nehri\'nde kaybolan Süleyman Abışka’nın Ailesi ile bire bir görüşerek ailenin acısına ortak oldu. Özkoç bu gün yanımızda olmayan iktidar ne zaman yanımızda olacak diyen Özkoç “Şimdiye kadar neden bu baraj kapakları neden kapatılmadı, olay yerinde asker dışında neden devletin diğer birimleri burada bulunmuyor” diye hükümete seslendi. Abışka’nın ailesi ise Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Arama Kurtarma Timi değişti
Konacık Adatepe Mahalleleri arasında Sakarya Nehrine düşen İstanbul’dan Yeni yıl iznine gelen Limadere’li Süleyman Abışka’nın Arama çalışmalarına halen devam ediliyor. Ankaradan gelen Jandarma su altı JÖAK ekibi Çarşanba günü itibari ile görevi İstanbul su altı jandarma ekibine devir etti. Ankara’dan gelen 20 kişilik arama timinin tüm gayretleri sonucunda, hava şartlarının da kötü olmasından dolayı rahat çalışmadılar. Ankara’dan gelen 20 kişilik tim çarşamba günü arama faaliyetlerine son verdi. Aramaya ise  İstanbul’dan gelen Jandarma Arama Kurtarma Timi devam ediyor.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]