Özkan, Süleyman Dişli'yi Açık Oturuma Çağırdı

CHP Adapazarı Belediye Başkan adayı Kamil Özkan, Süleyman Dişli'yi açık oturuma davet ederek, "Tüm Adapazarı görsün" dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı Belediye Başkan Adayı Kamil Özkan, seçim çalışmalarını  sürdürüyor. Şeker ve Karaman Mahallesi'nde miting gibi toplantılar yapan Özkan, daha sonra Kuyudibi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin konuğu oldu.

Adapazarı için hazırladığı 30'a yakın proje hakkında detaylı bilgi veren Özkan'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Konuşmasının bir bölümünü  Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye eleştiriye ayıran Özkan, çok sert konuştu. 59 mahallenin tamamını defalarca ziyaret ettiğini ve bu ziyaretlerini sürdürdüğünü söyleyen Kamil Özkan, "Bütün Adapazarı'nı karış karış gezdim ama şu 172 milyon TL'lik yatırımın izlerine hala rastlayabilmiş değilim. Hele kenar mahallelerde gördüğüm manzaralar Adapazarı'na hiç yakışmıyor. Şehrin görünen bölgelerini makyajlayıp, ara sokakları ve kenar mahalleleri adeta kaderine terk etmişler. Lütfen gidin de insanların ne şartlarda yaşam mücadelesi verdiğini, nasıl yerlerde oturduklarını, yolların nasıl çamurlu ve çukur dolu olduğunu görün" dedi.
Süleyman Dişli'nin "Bana çatarak oy toplamaya, reytingini yükseltmeye çalışıyor" sözlerine sert cevap veren Özkan, Sayın Dişli'yi açık oturuma davet etti.

Her gittiği yerde onlarca projesini vatandaşlara anlattığını söyleyen Kamil Özkan, sözlerine şöyle devam etti: "Ekibimle birlikte aylarca, gece gündüz demeden çalışıp Adapazarı'nı Türkiye'nin yıldızı haline getirecek projeler ürettik. Bu projelerimizin hepsinin nasıl realize ve finanse edileceğini en ince ayrıntısına kadar tespit ettik. Sakarya'nın en küçük beldelerinde bile başkan adaylarının onlarca projesi varken, koskoca Adapazarı Belediye Başkan adayının neden projesi yok?"
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]