Özel Şahin İlköğretim Okulu, İngiltere'den Döndü

5 Temmuz 2009 sabahı Özel Şahin İlköğretim Okulu'nun altı öğrencisi ve İngilizce öğretmenleri Burcu Pehlivan ile Merve Çakar, İngiltere'ye doğru yola çıktılar.

Keyifli bir uçuş sonrası İngiltere'nin antik ve tarihi mimarisini içinde barındıran Wokingham bölgesindeki Bearwood College'e vardılar. Eşsiz doğa güzellikleriyle bezenmiş bu okulda 15 gün boyunca uzman öğretmenler tarafından dil eğitimi gördüler.

Gün içinde ve akşamları yapılan yüzme, voleybol, basketbol, tenis, dans, el becerileri, drama gibi çeşitli oyunlar ve aktiviteler sayesinde, öğrencilerin İngilizcelerini pekiştirmeleri için fırsat sağlanarak diğer yabancı öğrencilerle iletişim kurarak İngilizce konuşurken kendilerine olan özgüvenleri geliştirdiler.

Hafta boyunca Winserd, Winchester, Guildford, Oxford, London ve Reading bölgelerine yapılan gezilerde, öğrenciler İngiltere tarihi hakkında bilgi sahibi olmuş, ülkenin önemli yapıtlarını, okullarını ve müzelerini gezme fırsatı bulmuş, sıcak okul personeli sayesinde keyifli dakikalar geçirdiler.

15 gün sonunda öğrenciler öğretmenleri ve diğer yabancı arkadaşları üzerinde samimi ve sıcak bir etki bırakarak ülkemiz insanını en iyi şekilde temsil edip yurdumuza döndüler.
 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]