Özel Altınova Hastanesi, Kalite Belgesi Aldı

Özel Altınova Hastanesi, TSE'den TS EN ISO 9001:2008 kalite belgesi alarak kalitesini teyit etti. Hastane yönetimi, doktorları ve tüm çalışanları, belge almanın sevincini pasta keserek kutladı.

Yaklaşık iki ay önce Toplam Kalite Yönetimi Belgesi için müracaat eden Özel Altınova Hastanesi, gerekli çalışmalar yapıldıktan sonraki denetimi başarı ile geçerek belgeyi almaya hak kazandı.

Kutlama programında konuşan Başhekim Dr Ahmet Elaldı, açıldıktan 16 ay gibi kısa bir sürede kalite belgesi alan bir hastane olmalarından büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

''Altın Standartlar''

Doktorlardan hastane çalışanlarına kadar herkesin özveri ile bu belgeyi alabilmek için çalıştıklarını ifade eden Elaldı, sloganlarının ise ''Altın Standartlar'' olduğunu kaydetti.

Elaldı, ''Özel Altınova Hastanesi önümüzdeki yıl içinde akreditasyon almak içinde ciddi çalışmalar başlatmıştır. Hastalarımıza verdiğimiz sağlık hizmetinin kalitesini daima yüksek tutmanın gururunu ve mutluluğunu bugün tüm personelimizle birlikte kutluyoruz. Bu belgeyi alabilmek için yoğun çaba gösteren personelimize ve yönetim kurulu ile meslektaşlarıma teşekkür ederim.'' dedi.

Üst Düzeyde Kaliteli Sağlık Hizmeti

Özel Altınova Hastanesi Genel Müdürü Fazlı Şafak ise kalitenin sistemi işletmeler için sürekli gelişmeyi ifade ettiğini dile getirerek şöyle konuştu: ''Özel Altınova Hastanesi, hizmet sunmaya başlamasından kısa bir süre sonra kalite yönetim sistemi çalışmalarına da başladı. Hedefinin Adapazarı ve çevre halkına üst düzeyde kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu ve bunu sürekli geliştireceğini göstermiş oldu. Bu heyecanımız her geçen gün artmaktadır. Kalite dokümanlarının uygulanması ve tüm hazırlık sürecinde, hastane çalışanlarından oluşan kalite ekibi ve tüm personelimiz de aynı heyecanı hissederek, bu dokümanları kullanarak ve geliştirerek sürekli gelişme sürecine önemli katkılarda bulunmuşlardır.''

Konuşmaların ardından hastane çalışanları ve hastane yetkilileri pasta keserek hastanenin İSO 9001-2008 belgesini kutladı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]