Oyuncak Silahını Getir, Bir Kitabın Olsun

Akyazı Belediyesi'nin gerçekleştirdiği ''Oyuncak silahını getir, bir kitabın olsun'' projesi Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği'nce düzenlenen yarışmada 1. seçildi.

Akyazı Belediyesi, Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği'nin, özgün projelerin desteklenmesi, diğer belediyelere örnek olacak şekilde tanıtılarak yaygınlaştırılması ve topluma kaliteli hizmet sunma amacıyla düzenlediği ve 276 belediyenin katıldığı yarışmaya iki projeyle katıldı. Akyazı Belediyesi'nin bir projesinin birinci seçildi, diğeri ise sergilenmeye değer görüldü. Belediyecilik projeleri yarışmasında, Akyazı Belediyesi'nin ''Oyuncak silahını getir, bir kitabın olsun'' projesi kültürel ve sosyal projeler dalında birinci seçildi. Belediyenin çevre projeleri dalında katıldığı, ''jeotermal projesi'' ise sergilenmeye değer bulundu.

Proje kapsamında bu güne kadar 6 bine yakın oyuncak silah toplanırken 10 bine yakın kitap dağıtıldı. Ayrıca esnafların büyük bir kısmı oyuncak silah satmaktan vazgeçti. Yarışmanın ödülleri 29-30 Nisan'da İstanbul'da verilecek.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]