Oyun alanının akıbeti ne olacak?

Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan\'ın Sakarya\'da yapacağı miting öncesi bir olay merak konusu oldu.

Başbakan Erdoğan, 16 Temmuz Çarşamba günü Kent Meydanı\'nda Sakaryalılarla buluşacak. Başbakan\'ın Sakarya\'da yapacağı miting öncesi hazırlıklar sürerken, mitingin yapılacağı Kent Meydanı\'na kurulan oyun alanının akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu. Başbakan Erdoğan\'ın daha önce Sakarya\'da yaptığı mitinglerde meydanın tamamen dolması nedeniyle, 16 Temmuz\'da yapılacak olan mitingde oyun alanının sıkıntı yaratabileceği belirtildi.

Konuyla ilgili kendilerine bir bilgi verilmediğini söyleyen yetkililer, bayrama kadar sözleşme yaptıklarını ve oyun alanın kaldırılma işleminin yaklaşık bir hafta sürdüğünü söyledi.
12’inci Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kent Meydanında yapacağı miting öncesi lunapark kaldırıldı.

Ramazan ayının gelmesiyle Kent Meydanı'na kurulan lunapark ve eğlence araçları Başbakan engeline takıldı. Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 16 Temmuz Çarşamba günü Kent Meydanında yapacağı miting öncesi lunapark hızlı bir şekilde kaldırıldı. Sahur vakti kaldırma işlemlerine başlayan ekipler öğlen sıralarında kaldırma işlemini tamamladı. Başbakan’ın mitingi sonrası lunaparkın tekrar kurulacağı öğrenildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]