"Ova Kent" Toplu Konutları Temeli Atıldı

Pamukova Belediye tarafından yapılan “Ova Kent” toplu konutlarının temeli atıldı. Temel artma törenine Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Geyve kaymakamı ve Pamukova Kaymakam vekili Seyfettin Azizoğlu, Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, Ali Fuatpaşa Belediye Başkanı Kenan Oran, AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Hüseyin Şen, Belediye Meclis Üyeleri, Resmi Kurum Müdürleri, Sivil ve Siyasi toplum örgütü temsilcileri ve Pamukovalı Halk katıldı.

Temel Atma Töreni coşkulu oldu.

Merkezi İstanbul'da olan KENZ grup inşaat şirketi tarafından yapımı üstlenilen “Ova Kent” konutlarının ilk 20 dairelik blokunun temel atma töreni oldukça coşkulu geçti. Törende Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, Geyve kaymakamı ve Pamukova kaymakam Vekili Seyfettin Azizoğlu ve Milletvekili Recep Yıldırım birer konuşma yaptılar.

Konut hamlemiz artarak büyüyecek

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan konuşmasında “4,5 Yıldır Pamukova'da Yaptığımız hizmetlere bir yenisini eklemek bizi her zamanki gibi heyecanlandırdı. Bu defa ki hizmet ile vatandaşımızı ev sahibi yapacağız. Konut sahibi olacak hemşehrilerimize hayırlı olsun. Şimdi İlk blok temeli atıyoruz. Hemen ardından ikinci blok gelecek ve Konut hamlemiz artarak büyüyecek” dedi.

Müteahhitten söz aldı.

Milletvekili Recep Yıldırım Konutların temel atma töreninde yaptığı konuşmada “Başkanlarımız 4 yılı aşkın zamandır görevde. Kendileri alt yapı üst yapı hizmetlerini çoktan bitirdi. Artık böylesine Konut, İş yeri, sanayi çarşıları gibi yatırımlar yapıyorlar. Başta Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan olmak üzere böylesine hizmet veren AKP Belediye Başkanlarını candan kutlarım” dedi. Milletvekili Recep Yıldırım Konut inşaatlarını yapacak Kenz firması sahibi Murat Yeşilyurt’u yanına çağırarak konutların ne zaman bitirileceğini sordu ve kesin tarih istedi. Firma sahibi konutları 10 Ekim 2008 de teslim edeceğini açıkladı.

Atak Politika

Milletvekili Recep Yıldırım Konuşmasını şöyle sürdürdü. “Artık tüm Dünya birbirine yaklaşıyor. Amerika İranla, İsrail Suriye ile, Suriye Irak ile barışmanın yollarını arıyor. Kavga ve kinle bir yere varılmayacağını tüm Dünya anladı. Bizde Ülke olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tutarlı ve atak Politikası ışığında çalışmalarımızı böylesine güzel yatırımlar ile yapmalıyız.”

Butona Basıldı, temel atıldı

Konuşmalardan sonra Milletvekili Recep Yıldırım, Geyve kaymakamı ve Pamukova Kaymakam vekili Seyfettin Azizoğlu, Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şen beraberce butona basarak temele ilk harcı attılar. ”Ova Konut” temel atma töreninde davetlilere Pilav ikramı yapıldı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]