Otomobille İnek Çalan Hırsızları Muhtar Yakaladı

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Dikmeli köyünde çalıntı otomobille, bir köylünün ineğini çalan hırsızlar, köy muhtarının takibi ve dikkati sonucu yakalanarak jandarmaya teslim edildi.

Sakarya'nın Hendek ilçesinden çaldıkları otomobil ile Düzce'den bir inek çalan hırsızlık zanlıları, köylülerin takibi sonucu yakayı ele verdi.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Mustafa Tiryaki'ye ait 34 EY 606 plakalı aracı Cumartesi gecesi Hendek'te bulunan evinin önünden, çalan hırsızlar, araç ile Düzce'ye geldiler. Çilimli'ye Bağlı Dikmeli Köyü'nde sabah saat 04.30 sıralarında Hüsamettin Soylu'ya ait ineği ahırından çalan zanlılar, otomobilin arka koltuklarını sökerek ineği otomobile bindirdiler. Çilimli'den çaldıkları inek ile Düzce Merkez'e gelen zanlılar, Ağaköyü mahallesinde ineği otomobilden indirerek hayvanı kesmek için hazırlıklara başladılar.

Evlerine giderek gerekli malzemeleri alan hırsızlık zanlıları ineğin yanına geri geldiklerinde kendilerini takip eden Dikmeli Muhtarı Cihan Kaynar ve beraberindeki Dikmeli sakinleri tarafından yakalanarak Jandarmaya teslim edildiler. Çalınan inek sahibine teslim edilirken yakalanan zanlılar Yılmaz Holat, Hayrettin Holat, Tuncay Özkara ve Mehmet Özçekiç gözaltına alındı. İneğin bindirildiği otomobilin tavanının ineğin boynuz darbeleri ile hasar gördüğü tespit edildi.

Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı.
 

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]