Otomobilin Çarptığı Bisiklet Sürücüsü Yoğurda Bulandı

Adapazarı'nda bayan sürücünün kullandığı otomobil bisikletli şahsa çarptı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan bisiklet sürücüsünün üzerine yoğurt döküldü.

Edinilen bilgiye göre, Yenibosna Caddesi'ndeki kazada, Fatma K'nın kullandığı 54 HF plakalı otomobil, bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan Selahattin Alemdar'a (53) çarptı. Kazada Alemdar kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken bisikletinde taşıdığı yoğurtta üzerine ve yola döküldü. Çevreden yetişenler tarafından aracın önünden kaldırılan Alemdar'a ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Kazanın şokunu atlatamayan sürücü Fatma K'ya vatandaşlar tarafından su verildi. Olay yerine gelen 112 ekibine yarasının olmadığını söyleyerek hastaneye gitmeyi reddeden Alemdar, "Bende bir şey yok. Araç bisiklete çarptı. Ben de yere düştüm. Allah korudu beni. Ucuz atlattım." dedi.

Bisiklet sürücüsünün aniden önüne çıktığını ifade eden Fatma K. ise çok korktuğunu belirtti. Fatma K, şunları söyledi: "Hızlı gitmiyordum. Aniden önüme çıktı. Frene bastım ama yine de vurdum. Ona bir şey oldu diye çok korktum."

Sağlık görevlileri hastaneye gitmeyi reddeden Alemdar'ı ayakta muayene etti. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]