Otomobilde Can Pazarı Yaşandı: 6 Yaralı

Sakarya TEM Otoyolu'nda, Safranbolu'daki bir yakınlarının cenazesinden dönen ailenin bulunduğu otomobilin su kanalına uçarak ters dönmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Su kanalında ters dönen aracın içinde sıkışan yaralılar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara yönünden İstanbul istikametine giden Yılmaz Benlice (33) idaresindeki 34 TB 2203 plakalı otomobil, TEM otoyolunun Adapazarı gişeleri yakınında yoldan çıktı. Takla atan otomobil su kanalında ters döndü. Kazayı gören diğer araç sürücüleri polis ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Kaza yerine çok sayıda ambulansla birlikte itfaiye ve polis sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen otoyol polisi, itfaiye ve vatandaşlarla birlikte araç içinde sıkışan 7 kişiyi kurtarmak için seferber oldu. Aracın camlarını kıran kurtarma ekipleri içerdekilerin hava almalarını sağlandı. Aracın kapılarını levye yardımıyla açılmasının ardından sıkışanlar dışarı çıkartıldı.

Sürücünün hafif sıyrıklarla atlattığı kazada yaralanan ve aynı aileden olan Naciye (35), Rüstem (44), Şaban (24), Serdar (11) ve Serhan Karaüzüm (3) ile Mustafa Çoşkun (60) Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası itfaiye ekipleri araçta başka yaralı bulunma ihtimaline karşı el feneriyle arama yaptı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]