Otomobil kanala düştü: 1 ölü, 4 yaralı

Sakarya\'nın Ferizli ilçesinde, taşkın sebebiyle kapatılan yola girerek kanala düşen otomobildeki genç kız öldü. Araçtan çıkmayı başaran 4 genç ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Adapazarı - Karasu karayolunun Sinanoğlu ile Limandere arasındaki bölümü, kar sularının hızla erimesi sonucu oluşan taşkın nedeniyle iki yönlü ulaşıma kapatıldı. Araçlar eski yola yönlendirildi. İddiaya göre, Karasu yönüne giden Raşit U. (19) yönetimindeki 54 PL ... plakalı otomobilin sürücüsü, dubalar ve güvenlik şeridiyle kapatılan yola girdi. Suya saplanan otomobil, kanala düşerek ters döndü. Sürücü Uğur ile Erdinç K., Ersin K., Nagihan G. araçtan çıkmayı başardı. 18 yaşındaki Kübra A. ise araçtan çıkamadı.

Ters dönen aracın üzerine çıkan gençlerin yardım ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ferizli, Adapazarı ve Karasu\'dan gelen itfaiye ekipleri, araç içinde kalan A.\'yı kurtarmak için çalışma başlattı. Aracın üzerindeki gençler kısa sürede kurtarılarak ambulanslarla Ferizli ilçe Hastanesi\'ne kaldırıldı. İtfaiyecilerin ters dönen araçtan çıkardığı Kübra A. da ilçe hastanesine kaldırıldı. Genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

 Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]