Otokar, Sakarya'ya Verdiği Değeri Bir Kez Daha Gösterdi

Sakarya'daki fabrikasında, minibüs, otobüs, treyler, savunma sanayi için çeşitli tiplerde arazi aracı üreten Otokar, Sakarya'da 2008 yılı içerisinde 45 bin fidan dikti.

Otokar'dan yapılan yazılı açıklamada, çevre bilincini artırmayı ve çevresel sorumluluklarını yerine getirmeyi bir görev olarak kabul eden Otokar'ın 2008 yılında, Sakarya'da 45 bin fidan diktiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İçerisinde bulunduğu toplumun ihtiyaçlarını gözeten, çevrenin ve doğal kaynakların etkin kullanımına yönelik projeler gerçekleştiren Otokar, 45'inci kuruluş yılı anısına tesislerinin bulunduğu Sakarya ilinde 45 bin fidan dikimi gerçekleştirdi. Aynı zamanda Koç Holding'in yürüttüğü "Ülkem İçin" kampanyası dahilinde üzerine düşen görevi yerine getiren Otokar, Sakarya'yı seçerek bulunduğu ile verdiği değeri bir kez daha gösterdi. Çevrenin ve doğal kaynakların uzun vadede korunması için birçok projeleriyle dikkat çeken Otokar, örnek uygulamalar, gönüllü eğitimler ile çevre bilincini yaygınlaştırmayı hedefliyor."

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]