Otokar, Hafta Sonunu Bayilerini Bilgilendirerek Geçirdi

Otokar, tüm Türkiye'deki yetkili bayilerine, yeni araçları Kent 290H, Doruk 215T ve M-2010 hakkında bir eğitim verdi. Otokar'ın Ar-Ge ekibi tarafından verilen iki günlük eğitime katılan bayi yöneticileri, eğitim sonunda sertifika aldılar.
   
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Avrupa'da yaşanan teknolojik gelişmeler ve kanunların uygulanması çerçevesinde Türkiye'de yakın zamanda zorunlu hale gelecek çevreci Euro4 motorlu araçları Kent 290H, Doruk 215T ve M-2010  ile ilgili bayilerini bilgilendiren bir eğitim gerçekleştirdi. Tüm Türkiye genelinde faaliyet gösteren bayiler Otokar'ın Arifiye'de bulunan fabrikasında bir araya geldi.  
Sertifika Verildi

Otokar Ürün Müdürlüğü ve Ar-Ge bölümü yöneticileri tarafından Otokar'ın Kent ve Doruk 215T otobüsü ile M-2010 minibüsleri ve bu araçlarda bulunan 2010 yılından itibaren Türkiye'de taşımacılık yapan otobüs ve minibüs araçlarında kullanılması zorunlu hale gelecek çevreci Euro 4 motor detaylı olarak anlatıldı, araçların üstün özellikleri konusunda da bayilere bilgi verildi.  Sunumlardan sonra araçlar üzerinde yapılan inceleme ile eğitim tamamlandı.  

Otokar'ın Arifiye'deki fabrikasında iki gün devam eden eğitim sonrasında Otokar bayileri sertifikalarını aldı. Otokar'ın Euro4 motorlu yeni araçları ile ilgili bilgilendirme ve eğitimlerinin devam edeceği belirtildi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]