Otobüslerin yenilenmesi için imza kampanyası başlattılar

Akyazı-Adapazarı güzergahındaki otobüslerin halen eski ve engelliler için kullanışsız olmasından şikayetçi olan Akyazılılar internet üzerinden imza kampanyası başlattılar. 
 
İmza kampanyasında kendilerini şu şekilde ifade ettiler;
 
"Sakarya'ya bağlı neredeyse tüm ilçelerin otobüsleri yenilendi.Ancak Sakarya'nın en fazla nüfusuna sahip olan Akyazı ilçesinin otobüsleri halen eski, engelliler için kullanışsız ve kartlı sisteme sahip değil.
Bizler bu sorunu gerekli kurumlara defalarca ilettik ve bir sonuca varamadık.
Tüm Akyazılıları bu imzalama kampanyasına davet ederek, sesimizi daha gür bir şekilde duyurmayı temenni ediyoruz"
 
Sakaryalı bir vatandaş, ulaşımla ilgili yaşadığı sıkıntılar nedeniyle serzenişte bulundu.

SakaryaRehberim.com
'da yayınlanan "Otobüslerin yenilenmesi için imza kampanyası başlattılar" haberine yorumda bulunan bir takipçimiz Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Fatih Pistil'e çağrıda bulunarak, Sakarya Akıllı Ulaşım Sistemleri (SAKUS) ile ilgili şikayetlerini dile getirdi.

Kendilerini yönlendirecek bir yetkili bulamadıklarını söyleyen takipçimiz, şu açıklamalarda bulundu:

"Fatih bey, SAKUS'a bakıyorum araç garajınızda görünüyor ama araç trafikte. Bir de sitenizden bakıyorum 1 numaranın 8 buçukta seferi var ama ortada 1 numara yok. Ya bu siteleri kapatın ya da burayı yöneten kişileri değiştirin. Telefonla belediyeyi arıyorum belediye o sitede yazıyor ama o servis yok diyor. İşe geç kaldım diyorum banane diyor. Bence kadronuzda çalışan insanlar çay içip muhabbet etmekten çok iş yaparsa böyle sorunlar kalmaz."
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]