ÖSS Sınavı Öncesi, Moral Depoladılar

ÖSS sınavı öncesinde Sakarya’daki lise öğrencilerine yönelik düzenlenen kişisel gelişim eğitim seminerleri büyük ilgi görüyor.

Sakarya’nın ilk ve tek butik dersanesi olan Özelsiniz Dersanesi öncülüğünde Türkiye’nin önde gelen kişisel gelişim uzmanları Melih Arat ve Hayri Koç öğrencilerle buluşuyor. Başarılı insanların hayatlarından örneklerin sunulduğu seminerleri ilgiyle takip eden öğrenciler hayatları açısından dönüm noktası olan sınavlar öncesinde bu tür seminerlerin büyük fayda sağladığını belirtiyorlar. Sakarya Fen Lisesi, Sapanca Anadolu Lisesi ve SAÜ Vakfı Koleji’nde gerçekleştirilen seminerlerden öğrencilerin büyük yarar sağladıkları gözleniyor.

Özelsiniz Dersanesi’nde 5-7-9 kişilik sınıflarda eğitim verdiklerini, matematik kulübüne sahip olduklarını, psikolog eşliğinde veli seminerleri ve öğrenci grup çalışmaları düzenlediklerini, eğitim koçluğu sistemini uyguladıkları belirten kurum sahibi Volkan Atabek başlattıkları seminerler dizisini devam ettirerek Sakarya’daki tüm öğrencilere faydalı olmak istediklerini ifade etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]