'Ortak hedef Sakaryamızın geleceği'

MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül ve Milletvekili Adayları; Zihni Açba, Orhan Ünver, Ali Rıza Acartürk, Gökhan Taşdeviren ve Serdar Çakan’ı SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte misafir eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Ortak hedefimiz, Sakarya’mızın daha mutlu, daha düzenli ve marka şehir için tüm şartlarını tamamlamış bir şehir geleceğine sahip olmasıdır. Bu doğrultuda çalışan, hizmet amacıyla gayret gösteren tüm Vekil adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi. 
 
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, Milletvekili Adayları; Zihni Açba, Orhan Ünver, Ali Rıza Acartürk, Gökhan Taşdeviren ve Serdar Çakan’ı ağırladı.
 
Ziyarette ilk konuşmayı gerçekleştiren İl Başkanı Levent Bülbül, teşkilatının genel seçimlerde iddialı bir hedefte çalıştığını anlatarak, iş dünyasından destek istedi. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Sakarya için çok önemli çalışmalar yürüterek başarılı olduğunu aktaran Başkan Bülbül, “SATSO’yu teşkilatımız olarak çok önemsiyoruz. Hassasiyetle şehrin ticaretini ve sanayisini geliştirmek adına gayret eden iş dünyamızı tebrik ediyoruz. Sakarya Teşkilatı olarak seçimlerde iddialıyız. İnşallah birlikte çalışmak istiyoruz” diye konuştu.
 
İl Başkanı Bülbül’ün ardından konuşan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya’nın her alanda çok daha parlak bir geleceğe kavuşması için tüm çalışmaların birlik ve beraberlikle gerçekleştirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Başkan Kösemusul, “İş dünyası olarak sorumluluklarımızın gereğini hassasiyetle yerine getiriyor, şehrimizin ekonomik ve sosyal anlamda gelişimini, ticaret ve sanayi geleceğimizi tüm paydaşlarımızla birlikte çok dikkatli planlıyoruz. Ortak hedefimiz, Sakarya’mızın daha mutlu, daha düzenli ve marka şehir için tüm şartlarını tamamlamış bir şehir geleceğine sahip olmasıdır. Biz de inşallah Marka Şehir Sakarya’ya yakınız. Bu doğrultuda çalışan, hizmet amacıyla gayret gösteren tüm Vekil adaylarımıza başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]