Orman yolu yapımı ihalesinde son durum

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü’nün 2013 yılı içinde gerçekleştireceği Orman Yolu Yapım ihaleleri ile Büyük onarım ve sanat yapısı programları hızla gerçekleştiriliyor.

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğünün 2013 yılı yeni orman yolu programı 40+000 kilometre. Hendek ve Geyve Orman İşletme Müdürlüklerinde 2012 yılında etüt ve aplikasyonu yapılan 8+500 Kilometre yolun ihale işlemleri ise Şubat Ayında gerçekleştirildi.

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türyılmaz’ın Ocak ayında yaptığı İşletme Müdürlükleri ile Değerlendirme Toplantısında alınan kararlar gereği Orman yolları yapım ihaleleri ile Büyük onarım ve sanat yapısı programı olan İşletmeler İhale süreçlerini Nisan ayına kadar tamamlayacaklar.

Bölge Müdürlüğü Makina Ve İkmal Şube Müdürü Yüksel Şavak, İnşaat Mühendisi Engin Harman, İnşaat Teknikeri Kenan Ayrak ve Makina Mühendisi Mehmet Şenyüz, Hendek ve Geyve Orman İşletme Müdürlüklerinden başlayarak sanat yapılanın arazide tespit, aplikasyonu ile metraj ve yaklaşık maliyet çıkarma konularında uygulamalı eğitimler yapılarak, ihale süreçlerinin ve uygulamaların hızla tamamlanmasına çalışıyorlar.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]