Orhan Ünver, ilk ziyaretini Ülkü Ocaklarına yaptı

İlk ziyaretini Sakarya Ülkü Ocaklarına gerçekleştiren MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Orhan Ünver;  gençlik yıllarından beri hiç kopmadığı ve Ülkü Ocaklarının değerini ortaya koymak için çalışmasına gençleri ziyaret ederek, başladığı ifade etti. Ünver; buradan aldığı kültür terbiyesi ile hareket ettiğini söyledi.

Ünver, Ülkü Ocağında sevgi seliyle karşılandı
Önceki gün kalabalık bir partilenin katılımıyla aday adaylığını açıklayan MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Orhan Ünver, ilk ziyaretini Ülkü Ocaklarını yaptı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sakarya İl Başkanı Serdar Gül, SAÜ Öğrenci Konseyi ve Asenalar tarafından sevgi seliyle karşılanan MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Orhan Ünver; Ülkü Ocaklarının değerini ortaya koymak için çalışmalarına Ülkü Ocağını ziyaret ederek, başladığı ifade etti.

Ülkü Ocakları, Başbuğ Alparslan Türkeş’in iki emanetinden biridir
Başbuğ Alparslan Türkeş’in iki emaneti olduğunu hatırlatan Ünver; “Bunlardan biri Ülkü Ocakları, diğeri ise MHP’dir. Ben bu iki emanette de görev yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bende sizin içinizden geldim. Buranın tozunu yuttum ve aldığım kültür terbiyesi ile gençlik yıllarımdan beri ocaklardan hiç kopmadım. Sizlerde bu ocakta yetişerek, aldığınız terbiyenin faydasını okulunuzda, işinizde ve ailenizde faydasını göreceksiniz” dedi. 

Orhan Ünver: “Bu Dava için canımızı seve seve veririz”
Ülkü Ocakları ve Davanın Allah davası olduğuna vurgu yapan MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Orhan Ünver; “Şehit Mustafa Pehlivanoğlu\'nun idam sehpasına yürümeden önce son mektubunda belirttiği sözü; "Milliyetçilik davası Allah davasıdır. Mustafalar ölür, Milliyetçilik davası yaşar. İlk Şehidimiz Ruhi Kılıçkıran ve son şehidimiz Fırat Çakıroğlu’na kadar bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ülküdaşlarımız sırasını saldı bize de sıra geldiği zaman seve seve canımızı bu dava için vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

ÜNVER: “Biz tertemiz aldığımız bu bayrağı, yine size teslim edeceğiz”
Partinin her kademesinde görev yaptığını ifade eden MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Orhan Ünver; “Burada hedefimiz partimizi iktidara taşımaktır. Bizde bu göreve layık olduk. İnşallah Milletvekili görevi bize verilirse, Sakarya ve bu dava için elimizden geleni yapacağız. Önemli olan bu göreve talip olmak ve bu göreve talip olma cesaretini göstermektir. Partimiz vereceği her göreve de hazırız. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz lekesiz ve tertemiz aldığımız bu bayrağı, yine size teslim edeceğiz. Sizden gördüğüm bu sıcak karşılama ile büyük cesaret aldım. Her zaman ülkü ocaklarının yanında ve destekçisi olduğumu unutmayın” diye konuştu. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sakarya İl Başkanı Serdar Gül ise, ilk ziyaretini kendilerine yaptığı için MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Orhan Ünver’e teşekkür ederek, her zaman yanında olacağını söyledi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]