Orhan Ölmez, Sakaryalılara müzik ziyafeti yaşattı

AK Parti Gençlik Kolları\'nın \'Bir Hikayemiz Olsun\' sloganıyla Türkiye\'de ilk olarak düzenlenen gençlik buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Orhan Ölmez\'in verdiği konser ile beşincisi Geyve\'de düzenlendi.

Katılımın yoğun olduğu programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Geyve AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Geyve İlçe Kadın Kolları Başkanı, Pamukova İlçe Kadın Kolları Başkanı  ve Geyveliler katıldı.

"1453\'ten 2053\'e"

Geyvelileri selamlayan İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, “1453\'ten aldığı aşk ile 2053\'ü inşa edecek olan fatih yürekli kardeşlerime selam olsun. 1071\'de aldığı şuur ile 2071\'de devletimizi kuracak alparslanlara selam olsun. Zalimin yanında dimdik duran  , dert edinen derdinin peşinde koşturan imanlı ve cesur bir gençlik.   Dünyadaki adaletten, huzurdan ve mazlumlardan sorumlu olan bir milletiz. Gençler olarak ilim sahibi, ahlak ve iman sahibi olmak durumundayız. Yeniden tarih yazmak için, Allah kelamını yükseltmek için cesur olmalıyız. Geyveliler, saygıdeğer gençlerim sizlere soruyorum ? Tırnakla kuyu kazmaya, büyük oyunu bozmaya, yeniden tarih yazmaya. Söyleyin var mısınız ?” dedi.

"Unuttuk mu?"


Birlik ve beraberlik sözü alarak konuşmalarına başlayan Başkan Zeki Toçoğlu,”1 yıl önce Belediye Başkanı olmak için oy istemeye gelenler şimdi artık köylerde basit ve anlamsız şekilde siyaset yapmaya başladılar. Genel Başkanları da 15 yıl önce iktidarda idiler. Emeklilerimiz banka kuyruklarında sıra beklerken can verirken bugün o vaad ettiklerini vermediler. Hastahanelerimiz sağlık koşullarına aykırı bir şekilde onuruna aykırı hizmet vermeye çalışıyorlardı. Biliyorsunuz ki o günlerde hastahanelere 2\'şer kişi gidiyorduk. Birisi doktor kuyruğuna birisi eczane kuyruğuna. Bunları unuttuk mu ? Basit istismarlarla karşınıza çıkıyorlarsa bunlara dur demek gerekir” ifadelerini kullandı.

"Bizimkisi Güçlü Hikaye"

Bakan Ayşenur İslam, “ Bizim neslimizi babalarınıza, amcalarınıza, annelerinize sorarsanız. Sizlere bir hikayemizi anlatırlar. Bizim hikayemiz gerçekten güçlü bir hikaye. Onun için AK Parti iktidara geldiğinde değişimlerin söz hakkı yoktu. Başları örtülü şekilde okullara gidemezlerdi. Gençlerimiz için büyük yatırımlar yaptık. Yol, viyadük,hastahaneyi ve üniversiteyi bizler 12 yılda inşa ettik. Onlar konuştu AK Parti yaptı. Milletini seven, tarihinle barışık, çocuklarını bağrına basan onlar için dünyada 1. sınıf ülke inşa etmek  isteyen insanlar  iktidara geldi. 13 yıl önce değişen tek şey zihniyettir. Bu değişim katlanarak sürsün istiyoruz. Biz AK Parti iktidarları olarak önümüzdeki 10-25-50-100 yılı planlıyoruz. Bizden önce sadece iktidarlar 5 yılı planlayabiliyorlardı. Onu da tamamlayamadan çekip giderlerdi ” diye konuştu.

"Orhan Ölmez\'e eşlik ettiler"

"Su Misali, Damla Damla\'\' gibi dillerden düşmeyen şarkılarını gecede Sakaryalılar için seslendiren Ölmez\'e hayranları konserde hep bir ağızdan eşlik etti. Müzik ziyafetinin yaşandığı gecede ünlü sanatçı, söylediği muhteşem şarkıların yanı sıra enstrümanları icradaki başarısıyla da hayranlarından tam not aldı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]