"Orduspor Maçının Heyecanına Dayanamadım"

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, Orduspor maçının heyecanına dayanamadığını belirterek, "Bende kalp falan yokmuş. Yoksa dünkü maçta giderdim. O heyecana dayanamadım." dedi.

Bank Asya1. Ligi'nin 27. haftasında sahasında Orduspor'u 90. dakikada attıkları golle 2-1 yenerek ligde kalma ümitlerini sürdüren Sakaryaspor'da galibiyetin sevinci yaşanıyor. Ligin ikinci yarısında aldığı sonuçlarla ligde kalma şansını devam ettiren yeşil siyahlı takım son 3 haftada 7 puan toplayarak taraftarlarına umut aşıladı. Puan cetvelinde 26 puanla son sırada bulunan Sakaryaspor, aldığı sonuçlarla rakipleri arasındaki puan farkını düşürdü. Ligde 18. sırada bulunan Sakaryaspor'un 14. sıradaki Giresunspor ile arasında 4 puan fark bulunuyor.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, yaptığı açıklamada, Orduspor maçında iyi oynamamalarına rağmen 3 puanı alarak yollarına devam ettiklerini söyledi. Maçın heyecanına dayanamadığını vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:

"Dünkü maçta ben kendimi kontrol ettim. Bende kalp falan yokmuş. Yoksa dünkü maçta kalpten giderdim. O heyecana dayanamadım çünkü. Böyle maçları seyretmek için gerçekten sağlam olacaksınız ve sinir sisteminizde son derece iyi olacak İyi oynamadık. Ama 3 puanı aldık. Oyuncularımın kazanma istekleri üst düzeydeydi. Rakip ikinci yarıda 10 kişi kaldı. Futbolcularımız 1-0'ı korumaya gitmeyipte devam etmiş olsalardı çok daha rahat bir maç kazanacaktık. Önemli olan 3 paundı. Yolumuza devam ediyoruz. Ligde kalma mücadelemiz devam ediyor. Bu durumdan da son derece mutluyum. İnşallah bunun devamını getireceğiz."

Önlerinde 7 maç daha bulunduğunu kaydeden Yılmaz, maçların hepsini kazanmak için oynayacaklarını ifade etti. Oyuncularına inandığını dile getiren Yılmaz,"Önümüzdeki maçların 3'ü içerde 4 maç dışarda. Hepsi final niteliğinde maçlar. Hepsini kazanmak için çıkacağız. Buna göre oynayacağız. Bunları başaracak güçte oyuncularımız var. Hepsine inanıyorum."diye konuştu
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]