ÖRAV'ın eğitimleri hızla devam ediyor

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), eğitimcilerin kişisel ve mesleki gelişimlerine sürdürülebilir destek sağlamak amacıyla 2008’den bu yana sürdürdüğü “Öğrenen Lider Öğretmen” eğitimlerini tüm yurtta olduğu gibi Sakarya’da da sürdürüyor.

Özel Enka Okullarında düzenlenen eğitimde katılımcılara sınıf yönetimi, ölçme değerlendirme ve etkili iletişim modüllerinin yeraldığı eğitim klasörleri dağıtıldı. Ayrıca katılımcılar, eğitim sonrası vakıf tarafından gönderilen şifrelerle ekampüs web sayfasını kullanma hakkını elde ederken, pek çok e konferansa, sanal derse katılma, kendi web sayfalarını oluşturarak çalışmalarını yayınlama gibi mesleki gelişim fırsatını yakalamış oldular.

Sadece bir hafta sonunda yapılan eğitimlere, www.orav.org.tr adresinden bireysel başvuların sürdüğünü belirten yetkililer, ücretsiz olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilkokul, okulöncesi ve ortaokulda çalışan öğretmenler ile üniversitelerin 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri ve atama bekleyen öğretmenlerin de bireysel başvuruyla katılabileceklerini belirttiler. Eğitimi tamamlayan katılımcılara Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından sertifika veriliyor.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]