Onlar Erdi Muradına!

Sakarya’nın tanınmış sigortacılarından genç İşadamı Cüneyt Demir ile ilimizde görev yapan Sosyal Bilgiler Öğretmeni İlknur Şahin; Ernaz Tesisleri’nde yapılan dillere destan düğünle evlendi. 

İlimizin tanınmış esnaflarından Feridun ile Sefanur Şahin çiftinin yakışıklı genç işadamı Cüneyt ile Emekli Tapu Müdürü Tacettin ile Hatice Şahin çiftinin güzel öğretmen kızı İlknur; hafta sonu Ernaz Tesisleri’nin bahçesinde yapılan dillere destan muhteşem bir düğünle evlenerek, bir ömür boyu sürecek yuvalarını kurdu.

Öğrencilerin Nikahı

Genç çiftin öğretmenleri olan MHP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Kayıkçı’nın nikah şahitliğini yaptığı düğüne; Demir ve Şahin ailelerin uzak ve yakından gelen akrabalarının dışında, iş, siyaset, oda, dernek ve spor camiasından çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Yerel Kültür Derneği ile SATSO 16 Meslek Grubu Yöneticiliği yapan Sigortacı ve genç İşadamı damat Cüneyt Demir’i bu mutlu gününde arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Havai Fişek

Havai fişek gösterisi eşliğinde davetlilerin arasına giren İlknur ile Cüneyt Demir çifti; onlarla birlikte ilk danslarını yaptı. Kıyılan nikah ve takı merasiminin ardından, çalan müzik eşliğinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarıyla birlikte, oyun oynayan genç çift, düğün sonrası balayını geçirmek üzere Antalya’ya tatile gitti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]