Onlar da AKP Ailesine Katıldı

Hendek Bayraktepe'de düzenlenen törenle AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı'na 70 kişi katıldı.

Bayraktepe'deki törene; AK Parti Hendek Belediye Başkanı ve Hendek Belediye Başkan adayı Ali İnci, İlçe Başkanı Şenay Sakal, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aydın ve çok sayıda partili katıldı.

Ali İnci, Başkan Olacak 

Rozet takma töreninde konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Şenay Sakal, "Partimize katılan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum. Bu Cuma günü gelecek olan Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ı Hendekimizde en güzel şekilde karşılayacağız. Önümüzdeki seçimlerde AK Parti olarak  Başkanımız Ali İnci'nin büyük bir oy oranıyla 3. dönem başkanlığa gelerek Hendekimiz için yeni projeler ve yeni hizmetler yapacağına inanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir "dedi.

100 Yataklı Yeni Hastane

AK Partili Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, "Biz her zaman iyi işler yaptık. Şehrimizi çok güzel bir duruma getirerek ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Halkımızın da bizleri 3. kez bu göreve getirmesiyle ilçemizi daha üst seviyelere taşımak için yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Önümüzdeki dönemde inşallah öncelikle ilçemizde 100 yataklı bir hastanenin kurulması için temaslarımızı başlattık. Ayrıca ilçemize gençlik merkezi kuracağız. Biz hizmete talip olduk ve hizmet etmeye devam ediyoruz. İlçemiz için en güzeli en iyisi neyse onu yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Biz ne söz vermişsek sözümüzü tuttuk. Önümüzdeki dönemde yeni projeler ve yeni çalışmalar ile İlçemizin seviyesini daha yukarılara çıkaracağız. Biz gücümüzü halkımızdan aldık ve sizlerle birlikte en güzelini yapmaya devam edeceğiz. İşimiz hizmet gücümüz millet" dedi.

Konuşmaların ardından 70 kişiye rozetlerini AK Parti Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Sakal, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri taktı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]