Önder Karan, Yerel Seçimlere İddialı Hazırlanıyor

Saadet Partisi (SP) Arifiye Belediye Başkan adayı olan eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın eski koruması Önder Karan, yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor.  

'Sakaryalılar Grubu' olarak bilinen grubun lideri olan Önder Karan, Necmettin Erbakan'ın yıllarca yakın korumalığını yaptı. Karan, şimdi Saadet Partisi (SP) Arifiye Belediye Başkan adayı oldu. Yerel seçimlere oldukça iddialı hazırlanan Önder Karan, partisinin hanım komisyonu ile birlikte ilçede ev ev gezerek projelerini anlatıyor. Ziyaretlerinde yoğun bir ilgiyle karşılanan Karan, yıllarca Ankara'da kaldığını belirterek "54. dönem Başbakanı Necmettin Erbakan'ın yıllarca  korumalığını yaptım. Milli Görüş'ün içinden gelen biriyim. Milli Görüşçülerin nasıl bir belediyecilik yaptığını halkımız iyi biliyor. Ben de yıllarca Ankara'dan edindiğim bilgileri Sakarya ve Arifiye halkına vermek istiyorum" dedi.

Diğer partilerle Saadet Partisi arasında fark olduğunu belirten Karan, şöyle konuştu: "Biz herkesten ilgi görüyoruz. Hanlı başta olmak üzere köy ve mahallelerde birinci partiyiz. Daha doğrusu Arifiye'de birinci partiyiz. İnsanlardan bize büyük bir teveccüh var. İnsanlar bize inanıyor ve güveniyor. Tecrübelerimizi geliştirip, projelerimizi ortaya koyacağız. Her yerde olduğu gibi Arifiye'de de tek adres biziz.  Arifiye'de seçimi biz alacağız."
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]