Önce Öldürüldü Sonra Hayvanlar Tarafından Parçalandı

Geyve ilçesi kırsalında boynundan iple ağaca asıldıktan sonra öldürülmüş ve vücudunun bir kısmı vahşi hayvanlar tarafından yenmiş bir kadın cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre olay, Geyve ilçesi Ciciler Köyü Dağdıyeri kırsalında meydana geldi. Bölgede akşam saatlerinde dolaşan köylüler bir kadını iple çam ağacında asılmış olarak gördüler.

Köylülerin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine jandarma ekipleri geldi. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede 21 ila 28 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadın cesedinin kafasından başlayarak bel kısmına kadar vahşi hayvanlar tarafından yendiği tesbit edildi.

Cesede yakın bir bölgede yapılan araştırmada bir adet kadın pardüsesi ve 1 adet cep telefonu ile 30 TL para bulundu. Cesedin ilçeden yakın bir zamanda kaybolan ve polise kayıp müracaatı olan 21 yaşındaki Mehtap Demir'in akrabaları cesedi teşhis etmek üzere olay yerine çağrıldı.

Kayıp kadının yakınları vücudunun yarısı vahşi hayvanlar tarafından yenilmiş olan cesedi tesbit edemediler. Savcının incelemesinin ardından ceset, detaylı inceleme ve kimlik tesbiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]