Ölüm Virajında Yine Kaza!

Taraklı ilçe merkezine yedi km mesafede bulunan ve halk tarafından da “Ölüm Virajı” diye adlandırılan virajda kaza meydana geldi.

Ufuk Sirel (49) yönetimindeki 59 RD 519 plakalı yem hammaddesi yüklü kamyon Kil Hamamı yokuşunu inerken frenlerin boşalması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon sürücüsü bariyerlere çarparak 20 metre derinliğindeki dereye uçtu.

Civardaki çiftiler kazayı uzaktan fark ederek hemen 112 acil servisini arayıp yardım istediler. Çiftçiler daha sonra kaza yerine giderek araç şoförüne ilk müdahalede bulundurlar.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 acil servis personeli kazazedeye ilk tıbbi müdahalede bulundu. Araçta sıkışan yaralı kesici aletlerle kullanılarak sıkıştığı yerden kurtarıldı. Vatandaşlarında yardım ettiği kurtarma çalışması sonucu kazazede araçtan yaralı olarak kurtarıldı.
Yaralı hemen ambulansla Adapazarı ToyotaSa hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar yolu yapanlara tepki gösterek “Burada bu kaçıncı kaza daha neyi bekliyorlar daha kaç kaza olmasını istiyorlarki bu virajı yapmıyorlar” diye tepkilerini gösterdiler.  

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]